...

Топ-6 критеріїв, за якими чоловіки вибирають дружину

Підпишіться на нас:

Чоловіки ще ті привереди. Не кожна жінка до вподоби та смаку. Будемо говорити справедливо, але й жіноча половина людства має свої забаганки.

Перше побачення, цікаве спілкування, приємна зовнішність. Ніби все гаразд, але далі відсутнє продовження. Не виникла хімія між поглядами, посмішками, відчуттями. Навіть при подальшому спілкуванні немає гарантії, що виникне бажання запропонувати дещо більше, ніж зустрічання.

Цікаво, як чоловіки розглядають жінок з огляду на майбутню роль дружини. Психологи провели опитування та згрупували їх результати до загальних шести критеріїв:

  • Спільні інтереси. Вони важливі, щоб мати точку дотику. Зрештою, відомо чимало пар, де інтереси зовсім протилежні. Жінка також може фанатіти від футболу та обожнювати риболовлю. Найважливіше, щоб пара мала однакові погляди на життя, сімейні цінності, бачили спільний вектор розвитку родини у майбутньому.
  • Близькість. Чоловіку важливо, щоб жінка могла підтримати. З нею легко знайти спільну мову. Духовна близькість важлива, бо від драм, емоцій та пристрасті з часом можна й втомитися.
  • Довіра. Де є вона, там не місце ревнощам. Якщо чоловік довіряє та бачить, що довіряють йому, це плюс. В протилежному разі відносини не можуть перейти до категорії серйозних, а про весілля можна й не мріяти.
  • Хазяйновитість. В наш час можна замовити їжу, купити напівфабрикати, запросити клінінг, але хазяйновита жінка має більше шансів стати дружиною. Саме вона створює затишок, дім, де чисто, гарно та смачно пахне домашньою їжею.
  • Вміння слухати. Жінка, яка вміє вислухати, подобається чоловікам на всі сто відсотків. Бо навіть надзвичайно гарна та приваблива леді з постійним бажанням говорити годинами дещо втомлює. Іноді чоловікам важливо, щоб вислухали саме їх.
  • Впевненість в собі. Жінка повинна подобатися в першу чергу сама собі. Якщо вона в собі впевнена, від неї йде особлива енергетика. З такою жінкою будь-який чоловік відчує себе королем та завойовником.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я