Як з допомогою чайної заварки збільшити врожайність цибулі

0
Як з допомогою чайної заварки збільшити врожайність цибулі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ріпчаста і зелена цибуля входять до числа овочів, які багато власників заміських ділянок воліють вирощувати самостійно. Зрозуміло, що кожен дачник мріє щороку збирати величезний урожай цих городніх культур. Для досягнення такого результату потрібно правильно поливати рослини, захищати їх від недуг та вносити необхідні добрива.

Зупинимося докладніше на останньому моменті. Використовувати компоненти, що стимулюють зростання цибулі, бажано ще під час посадки.

У чому полягає хитрість

Любителі чаю, які планують займатися вирощуванням цибулі, у жодному разі не повинні викидати масу, що залишилася після вживання напою. Чайна заварка є чудовим добривом, тому що в ній містяться калій, фосфор та численні вітаміни.

Наявність подібних речовин та мікроелементів сприяє прискоренню розвитку цибулини: вона виходить великою та міцною.

Проблем не виникає і з зеленою цибулею: пір’я виростає яскраво-зеленим і дуже смачним.

Таким чином перед посадкою цибулі слід відправити в ямочки трохи сухої чайної заварки. Цей нехитрий спосіб збільшить шанси на високу врожайність культури.

попередня статтяЩо можна додати у воду, щоб швидше схуднути
наступна статтяЩо робити, якщо при перевертанні млинець рветься
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я