...

4 смачні та прості ідеї, що приготувати поїсти чоловікові на роботу

Підпишіться на нас:

Добре, якщо ваш чоловік працює в такому місці, де передбачено обід за рахунок компанії, але так щастить далеко не всім.

Тоді дружині доводиться дбати, щоб чоловік не був голодним на роботі. Ось тільки однакова їжа дуже швидко набридає.

Подробиці

І тут починає боліти голова про те, щоб таке приготувати, щоб було смачно і недорого. Адже, щоб були сили, на роботі треба обов’язково їсти. Пропонуємо до вашої уваги кілька варіантів смачних та різноманітних страв на роботу, які сподобаються вашому чоловікові.

1.Меню з курки.

Курятина не тільки корисне та смачне, але й дієтичне м’ясо. З його допомогою можна приготувати багато корисних та ситних страв. Якщо у вас немає часу сильно морочитися, то можна приготувати курячі грудки або стегна.  А ось з гарніром справи набагато простіше. Тут все залежить від особистих переваг. Хтось любить рис, хтось картоплю чи якусь іншу крупу.

Якщо все вищеперелічене вже набридло, то можна приготувати салат з куркою та лаймом. Для цього необхідно відварити філе, додати помідори та лайм.  Ще можна урізноманітнити смак за допомогою авокадо та ананасу. Перемішуємо всі інгредієнти та заправляємо їх соком лайма. Це смачно, поживно та корисно.

Перевагою цього салату вважається те, що готувати його можна в будь-якій кількості, адже він має невисоку калорійність.

2.Смачні та ситні сендвічі.

Сендвічі ідеально підходять для перекусу на роботі. Тут можна вибрати свій улюблений сорт хліба або зробити начинку на власний розсуд.

В інтернеті є багато цікавих рецептів. Наприклад, можна зробити легкий салат на основі курячої грудки та овочів, а потім покласти його в сендвіч. Необхідно зробити таку консистенцію, щоб салат не висипався із булки. Перевага такого обіду в тому, що тут можна пробувати різноманітні начинки.

Найпростіше, що можна зробити, це перекласти відбивну в булку та урізноманітнити смак листям салату.

3.Для тих, хто любить овочі.

Якщо ваша кохана людина дуже любить овочі, то вважайте, що вам пощастило. Він буде не тільки струнким та розумним, а й здоровим.   Найпростіше – це салат із помідорів та огірків. Ця страва дуже смачна та корисна. Тільки необхідно враховувати, що ступінь ситності страв із овочів може бути різним.

Наприклад, легким овочевим салатом особливо не наїсися, а ось завдяки капусті в клярі людина буде ситою півдня.

4.М’ясні рулети.

М’ясні рулетики можуть стати чудовою альтернативою котлетам та стейкам. Звичайно, повозитися з ними доведеться, але ваш чоловік буде вам дуже вдячний за такий обід. Щоб приготувати смачні курячі рулетики, необхідно взяти курячі грудки і розрізати їх на три рівні частини.

Після цього злегка відбити м’ясо, підсолити його і поперчити. Необхідно на кожен шматочок м’яса покласти скибочку шинки, сиру і все це згорнути в рулетик. Для закріплення рекомендується скористатися зубочистками.

Готувати їх можна в мікрохвильовій печі чи духовці. Щоб надати страві пікантності, необхідно додати зелені, перцю та присипати спеціями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я