...

Співак Геннадій Вітер розкритикував Олега Винника: повне розчарування в колишньому другові

Підпишіться на нас:

Український продюсер та співак Геннадій Вітер розповів про свою спробу спілкування з Олегом Винником. Він не очікував, що може бути все саме так. Про свої думки щодо колишнього друга Геннадій розповів в інтерв’ю для «ЖВЛ».

Раніше артисти були доволі близькими друзями. Після початку війни Олег Винник просто зник. Геннадій Вітер намагався зв’язатися з другом, але той після виїзду за кордон змінив номер телефону.

Олег Винник з того часу жодного разу не писав та не дзвонив другові. Навіть спроби не було. Геннадій Вітер зазначив, що через спільних знайомих дізнався про висловлювання Винника, який сказав, що Гена йому навіть не телефонує. Продюсер зазначив, що це неможливо зробити, якщо не маєш номер телефону.

Окрім того, була спроба написати обраниці Олега Винника. Її звати Таїсія Сватко — псевдонім Таюне. На повідомлення вона відповіла аж через 7,5 місяців. Геннадій Вітер щиро поділився, що це вже нецікаво. На превеликий жаль Олег Винник виявився слабкою людиною, яка не змогла підтримати друзів.

Олег Винник та Геннадій Вітер
Олег Винник та Геннадій Вітер

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я