...

Які три типи чоловіків руйнують самооцінку жінки

Підпишіться на нас:

Названо найрозповсюдженіші типи чоловіків, які можуть зруйнувати самооцінку жінки. Які саме, читайте у подробицях.

Подробиці

Чоловік-аб’юзер

Такі чоловіки на початку стосунків завжди здаються ідеальними. Вони дарують подарунки, наділяють жінку увагою, засипають компліментами.

Але це людина “в масці”, під якою ховається щось страшне. Аб’юзери вміють знущатися вчинками та словами. Чоловік завжди робить з жінки дурепу, не хоче визнавати своєї провини.

Такі чоловіки ревнують жінку до всього та всіх, а самі не проти заводити інтриги. Стосунки переходять у сварки та стреси, які згладжуються подарунками замість вибачень. Почувши про розлучення поводяться ще гірше, а потім знову вибачаються.

Чоловік, який усе контролює

Такі чоловіки дзвонять й контролюють, де  і з ким знаходиться жінка. Спочатку це здається дуже милим. Але згодом її життя перетворюється на постійний контроль. Поступово “я” жінки втрачається, а чоловік стає розпорядником її життя.

Чоловік-критик

Такі не контролюють жінку, вони тиснуть на неї своєю критикою. Такий чоловік завжди порівнює свою жінку з іншими. Шукає в ній недоліки. То так одяглася, не той макіяж,  несмачні страви, та ще безліч інших дорікань, які йтимуть на адресу жінки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я