...

Топ-9 ознак, які свідчать про незацікавленість чоловіка у жінці

Підпишіться на нас:

Стосунки між чоловіком та жінкою мають дуже тонку грань, де починається відсторонення, ігнорування, відсутність бажання контактувати, пошук причин, щоб бути постійно на відстані.

Експерти та психологи досліджують природу стосунків для надання допомоги жінкам, які знаходяться в неприємних для них стосунках. Несвідоме ігнорування та пошук виправдань тільки ускладнюють положення та позбавляють душевної рівноваги. Якщо жінка буде розуміти ознаки незацікавленості чоловіка в її особі, вона зможе зробити для себе висновки.

Подробиці

Експертка зі стосунків між чоловіками та жінками  Ізабелла Чейз назвала 9 ознак, які вказують на відсутність зацікавлення чоловіка у жінці:

  1. Відсутність інтересу до життя партнерки. Чоловіка не цікавить, як пройшов день, як її життя, які причини суму на обличчі. Всі розмови тільки про нього.
  2. Відсутність взаємної підтримки. Це основа для міцних стосунків, коли партнери підтримують один одного. Якщо це гра «в одні ворота», тоді немає про що говорити.
  3. Чоловік провокує на компліменти тільки для себе. Шляхом отримання уваги та піднесення себе «коханого» до хмар, жінка стає тільки засобом для підвищення чоловічого его, але так не повинно бути.
  4. Зацікавленість не жінкою, а тим, що вона йому дати. Неважливо нічого, немає ніяких щирих почуттів. Цікавить тільки те, що від жінки можна отримати як в емоційному, так і в матеріальному плані.
  5. Постійне відчуття провини, недооціненості, що використали. Своїми діями, словами, вчинками чоловік знищує самооцінку жінки.
  6. Відсутність спільних планів на майбутнє. Якщо в мріях, думках та планах чоловіка немає конкретної жінки, вона йому точно не потрібна.
  7. Відсутність бажання та зацікавленості дізнаватися, що любить жінка. Для чого питати, дізнаватися, цікавитися справами, бажаннями, примхами, хобі, інтересами жінки, якщо все байдуже. Такий чоловік не стане хорошою парою для жінки.
  8. Поруч з чоловіком відсутнє почуття власної особливості та унікальності для нього. Жінка, як квітка. Якщо садівник поганий, то й вона не буде цвісти. Чоловік, поруч з яким жінка відчуває себе нікчемою, точно повинен зникнути з її життя.
  9. Чоловік телефонує тільки тоді, коли йому щось потрібне. Все зрозуміло й без пояснення. Гроші, послуга, інтим, статус чи інші причини — все це може спонукати чоловіка з’явитися, а потім знову пропасти в невідомому напрямку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я