...
ГоловнаКулінаріяЯк готувати печінку, щоб вона залишалася ніжною та м'якою

Як готувати печінку, щоб вона залишалася ніжною та м’якою

Підпишіться на нас:

В кулінарних порадах часто можна побачити рекомендацію вимочувати печінку в молоці. Вважається, що від цього вона буде більш ніжна на смак. Як показала практика, молоко не надає печінці м’якості. Якщо є гіркота, то воно її нейтралізує, але на цьому все. Якщо ви хочете, щоб печінка була дійсно м’якою, потрібно діяти інакше.

Подробиці

Розріжте печінку на шматочки. Не забудьте повирізати мішечки з жовчю. Якщо цього не зробити, страва точно буде зіпсована.

Розігрійте сковороду та викладіть на неї шматки печінки. Обсмажте з кожної сторони приблизно по 1,5 хвилини. Потім зніміть її, посоліть та залиште відпочити на тарілці.

Одна з найкращих порад — смажити печінку з цибулею. Саме вона надає своїм соком пом’якшення та соковитості. Чим більше, тим краще.

Якщо ж ви печінку посмажили просто, тоді окремо обсмажте цибулю та додайте до печінки при подачі. Це просто, смачно та вважається класичним поєднанням продуктів. Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...