9 порад, як підбирати одяг, якщо ти невисокого зросту

0
9 порад, як підбирати одяг, якщо ти невисокого зросту
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не лише фігура вимагає до себе уваги при виборі одягу, а й зріст. Деякі комплекти, які підходять високим дівчатам, зовсім не пасують дівчатам нижчого зросту. Але не варто впадати у відчай: якщо враховувати всі нюанси підбору одягу, про які ти дізнаєшся з цього матеріалу, можна візуально збільшити зріст, а ще підкреслити силует і індивідуальність.

Підбирай шари одягу правильно

Якщо у тебе невисокий зріст, може бути складно правильно підбирати шари одягу. Неправильне їхнє поєднання може зробити тебе візуально ще нижче або підкреслити недоліки фігури.

Наприклад, при підборі джинсів, сорочки та куртки важливо усунути горизонтальні нашарування. Сорочка не повинна виглядати з-під куртки: найкраще заправляти її в джинси або вибирати укорочені моделі до пояса. Таким чином, шари одягу утворюватимуть вертикальну лінію, яка зробить тебе вищою і стрункішою.

Вибирай монохромні образи

Монохромний одяг різних кольорів здатний візуально подовжити зріст. Цей прийом підійде для невисоких жінок. Також це вдале рішення для ділового луку, якщо використовувати у ньому чорні, коричневі, бежеві та інші нейтральні відтінки. А якщо не хочеш віддавати перевагу одному кольору, поєднуй кілька його відтінків.

Обирай взуття бежевого кольору

Не важливо, черевики, кросівки чи туфлі на підборах ти носиш, бежевий колір взуття дозволяє візуально подовжити ноги. Відповідно, і зріст здаватиметься трохи вищим. Чим ближче відтінок взуття до тону шкіри, тим помітніший ефект.

 

Роби акцент на талії

Щоб не здаватися нижче, ніж ти є, необхідно робити акцент на талії. Ти можеш вибирати приталені моделі одягу або підкреслювати талію за допомогою аксесуарів, наприклад ефектного ременя або поясної сумки.

Якщо включаєш в образ штани або спідницю з високою посадкою, варто заправити топ або блузу в них. Укорочені моделі топів у поєднанні зі спідницею та брюками, які залишають талію відкритою, виглядають не менш ефектно.

Поєднуй колір брюк або колготок та взуття

Ще один лайфхак із взуттям, яке допоможе виглядати вище. Вибирай штани та взуття одного відтінку, щоби візуально продовжити ноги. До того ж цей прийом допомагає врівноважити пропорції тіла, якщо його верх трохи більший, ніж низ. Те саме правило застосовується до образів із колготками: варто уникати контрастів, дотримуючись монохрому. А для яскравого образу, що запам’ятовується, можеш вибирати кольорові колготки.

 

 

Вибирай вертикальний принт

Вертикальні смужки чи інші візерунки візуально підовжують фігуру. Особливо ефектно вони виглядають на сукнях чи комбінезонах. А вибираючи сорочки чи штани та спідниці з принтом, будь обережна, щоб не внести дисбаланс у пропорції тіла. Також варто триматися подалі від надто великих принтів — вони роблять нас ще нижчими, ніж ми є.

Вибирай одяг з V-подібним вирізом

V-подібний виріз – один з найкращих варіантів для мініатюрних жінок, тому що він відкриває область навколо обличчя, привертаючи до неї увагу. Особливо ефектно він виглядає у поєднанні з тонкими витонченими прикрасами. Також можеш сміливо вибирати сукні та блузки на запах.

Поєднуй оверсайз та облягаючий силует

Светри і жакеті оверсайз можуть «поглинути» мініатюрну фігуру, але все ж таки жінкам з акуратними пропорціями не слід забувати про цей затишний тренд.

Поєднуй об’ємні речі з облягаючими. Наприклад, джинсами скінні, легінси або спідницями, що обтягують. Це створює баланс усередині вбрання та допоможе показати твою фігуру, не гублячись у вільних речах.

Уникай надто важких тканин

Важкі тканини та великі драпірування не сприяють візуальному збільшенню зросту. Навпаки, вони можуть зробити фігуру присадкуватою та кремезною. Варто відмовитись від грубої шерсті, важкого трикотажу, щільного вельвету або товстої шкіри. Вибирай моделі з шифону, бавовни, тонкої шерсті, шовку, кашеміру та екошкіри. Принцип простий: що важча річ, яку ти береш у руки, то швидше вона зіпсує образ. Зазначимо, що це не стосується верхнього одягу.

попередня статтяДе слід зберігати олію, щоб вона не стала гіркою
наступна статтяЯк варити яйця з тріснутою шкаралупою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я