...

Секс на відстані: як підтримувати «вогонь» у стосунках під час довгої розлуки

Підпишіться на нас:

Стосунки на відстані можуть даватися нелегко. Саме відчуття коханої людини поруч багато чого варте. Довге листування в соцмережах, обмін фотокартками, відеорозмови з побажаннями гарного дня або доброї ночі лише частково сповнюють нестачу тепла. Проте не існує непереборних перешкод для справжнього кохання. А що стосується дуже близьких стосунків, як зберегти бажання, потяг та пристрасть, поміркуймо в цій статті.

Обмін солодкими повідомленнями

Листування — важливий аспект для підтримання пристрасті у відносинах. Коли маєте бажання, напишіть щось провокативне, пікантне та влучне своєму коханому. Найліпше робіть це щиро, коли самі відчуваєте потяг. Не за розкладом або тому що так потрібно. Зміст може бути будь-який, такий, що натякне на ваші близькі стосунки. Не обирайте типові фрази з інтернету. Природність — найкраще рішення. Якщо ви не надаєте перевагу оральним пестощам, то й не пишіть про це. Якщо вам притаманна ніжність, наповніть повідомлення нею, якщо брутальність — виявіть її в словах.

Секс на відстані: як підтримувати «вогонь» у стосунках під час довгої розлуки

Для таких повідомлень важлива своєчасність. Бажано, щоб обидва партнери були онлайн, у реальному часі. Інакше, поки ви або ваш хлопець/чоловік відповісте/відповість, пристрасть уже охолоне. Можливо, ви не одразу зможете добре передати свої відчуття в письмовому форматі, але з часом навичка буде все кращою й кращою.

Ігри з іграшками

Потіште себе еротичною відеорозмовою з коханим та цікавими іграшками для дорослих (https://eva.ua/ua/14484/vibratory/). Нехай ви не можете торкнутися один одного, компенсуйте це спогляданням, разом отримуючи насолоду. Доповнюйте процес словами та поглядами, заохочуйте партнера до дій. Можливо, цей новий різновид інтимних стосунків сподобається вам настільки, що ви практикуватимете його, навіть коли знаходитися не в недосяжному одне для одного місці.

Секс на відстані: як підтримувати «вогонь» у стосунках під час довгої розлуки

Якщо секс-іграшки для вас у новинку, просто спробуйте. Головне — це довіра в стосунках. Думка, чи отримуєте ви насолоду, не має стати незручністю. Це в будь-якому разі комунікація. Ви можете зробити запис екрана, щоб потім переглядати знову.

Ті самі нюдси

Класичний спосіб подарувати одне одному приємні миті на відстані. Не надсилайте задовго заготовлені фотографії або зображення, які ви вже надсилали комусь іншому. Партнер відчує це. Важливе спілкування в більш-менш реальному часі. Саме це пробуджує бажання. У процесі, вірогідно, зміниться й ваш настрій. Надихніть себе на пристрасть. Будьте щирими.

Секс на відстані: як підтримувати «вогонь» у стосунках під час довгої розлуки

Щоб дібрати кілька цікавих, естетичних, сексуальних ідей, пошукайте приклади в інтернеті. Споглядайте фото дівчат зі схожим типом фігури. Жінка із суперсоковитими сідницями робитиме не ті ж самі знімки, що й субтильна леді з вираженими ключицями. Щоб отримати вдалий кадр, зважайте на ваші «сильні» риси. Експериментуйте, адже це не завжди можливо — просто повторити референс. Ви створите власне унікальне фото, намагаючись зробити подібне до наявного. Робіть багато спроб і коригуйте те, що не подобається. Будьте готові, що знадобиться певний час. Не задоволені хоча б на 85 % — не надсилайте. Якщо ви самі себе не хочете на фото, партнер відчує це також. Найліпше зробіть 2–3 різні ракурси/частини тіла. Так буде зображення цікавіше розглядати.

Якщо робите фото для партнера, не очікуйте, що він надішле щось навзаєм. Нехай це буде вільним вибором іншої людини. І не нервуйте, коли не отримаєте знімок у відповідь. Це нормально. І ніяк не демонструє відсутність зацікавленості.

Прислухайтесь до побажань партнера. Коли він пристрасно жадає бачити вас у певному образі, чому б ні?

Майбутні побачення

Спільно плануйте зустрічі, на які ви будете з нетерпінням чекати. Це допоможе вам зберегти оптимізм та мотивацію протягом розлуки. Розмірковуйте про деталі, будьте винахідливими. Можна влаштувати побачення в певному стилі й створити виняткову атмосферу, роздуми про майбутнє надихають та дарують радість в складні часи далеко одне від одного. Розмовляйте про перелаштування будинку, спільні відпустки, улюблені країни, які б ви хотіли відвідати. Спільні плани та мрії дуже єднають.

Подумки поруч

Можливо, на перший погляд, не стосується інтимного боку життя, проте бути одне для одного опорою та підтримкою — основа близькості. Найсильніша пристрасть виникає в перевірених буремними подіями відносинах, де є також взаєморозуміння, інтелектуальна, творча, душевна та духовна єдність, яка неможлива без відчуття надійності.

Відстань не обов’язково має бути «ворогом» для ваших стосунків. Завдяки креативності, спільним зусиллям та щирості ви можете підтримувати «вогонь» та пристрасть, навіть якщо ви з коханою людиною знаходитесь далеко один від одного. Не бійтеся спілкуватися, ділитися своїми емоціями та експериментувати. Пам’ятайте, що довіра, повага та терпіння — це ключові компоненти для успішних стосунків на відстані. Зберігайте віру в кохання! Справжнє кохання витримає всі випробування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Мадонна закрутила роман з боксером, молодшим за неї на 31 рік

Американська попзірка Мадонна порвала зі своїм бойфрендом і закрутила...

Як приготувати полуничний чизкейк: найсмачніший літній десерт

Сезон полуниці у розпалі, тому саме час приготувати смачний...

Про користь черешні для здоров’я: кому лікарі не радять їсти ягоду

Черешні дуже корисні для організму людини. В них містяться...

Як смачно приготувати спаржу з беконом: варіант смачної вечері

Зараз сезон спаржі у розпалі, а це означає, що...

Як правильно доглядати за спаржею на грядці

Спаржа дуже популярна в кулінарії. Її легко виростити. Вона...

Іванна Онуфрійчук розповіла про пологи в Швейцарії та показала фото з партнерських пологів

Телеведуча голд-руму «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук стала мамою....

Топ-10 універсальних спецій на всі випадки кулінарного життя

Погоду для страв та кулінарних шедеврів роблять спеції. Так,...