...

Як приготувати крем «Баварезе» на молоці для тортів

В кондитерській справі про баварський крем чули всі, а от про «Баварезе» дещо менше. Не дивуйтеся, але це просто італійська його назва. Цей крем вважається класичним. Він може подаватися навіть, як самостійний десерт. А в тортах він неймовірно гарно поєднується з бісквітом та фруктами.

Підпишіться на нас:

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • молоко — 250 мл;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • яєчні жовтки — 5 шт.;
  • крохмаль — 1 ч.л.;
  • желатин — 25 г.

Як приготувати

Молоко потрібно довести до кипіння. Поки воно нагрівається, збийте вінчиком разом жовтки, кукурудзяний крохмаль та цукор. Желатин потрібно замочити дуже холодною водою.

Переходимо до наступного етапу. Молоко вже кипить. Його потрібно з’єднати з жовтковою масою. Вогонь зробіть маленьким та варіть крем. Не переставайте його помішувати, щоб він не пригорів. Консистенція повинна стати схожою на рідку сметану.  Введіть замочений желатин. Процідіть його та охолодіть.

Вершки потрібно збити. Обережно введіть їх в крем. Якщо ви готуєте торт, то на цьому етапі заготівля з бісквітних бортів та дна повинна бути готова. Найкраще, якщо в кондитерському кільці. Викладіть туди крем та поставте в холодильник для охолодження. Залишиться тільки викласти фрукти на ваш вибір. Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я