Що буде, якщо обполіскувати волосся відваром ромашки

0
Що буде, якщо обполіскувати волосся відваром ромашки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сучасні красуні настільки розпещені безліччю засобів по догляду за волоссям, які коштують зовсім не дешево, що забули про прості та ефективні рецепти народної медицини.

Подробиці

Виявляється, найпростіший і доступніший кожному відвар ромашки може не лише оздоровити волосся, а й освітлити. Натуральні блондинки розкрили секрет, як їм підтримувати бажаний для багатьох модниць золотаво-медовий відтінок.

Як вже було сказано, замінити шампуні, бальзами та інші барвники допоможе простий відвар із ромашки.

Користь ромашки

Зазначимо, що відваром ромашки волосся саме обполіскують, а не миють.

Процедура освітлює волосся, покращує стан шкіри голови, допомагає боротися з лупою, прискорює ріст волосся і запобігає їх випаданню.

Як діяти

Волосся обполіскують після миття шампунем, а відвар можна використовувати замість бальзаму. Перед тим, як облити волосся відваром, потрібно дочекатися, коли стіче зайва волога, а потім повільно облити відваром, залишити на кілька хвилин і висушити без фена.

При необхідності можна зробити ванночку, в яку волосся опускають на 5-10 хвилин, але все одно потім потрібно облити відваром шкіру голови. А ось змивати відвар водою не потрібно.

Як готувати

Приготувати відвар можна з аптечної ромашки і навіть тієї, що продають в пакетиках. На 100 мл води потрібно заварити два стандартні пакетики.

До речі, користуватися лайфхаком можуть не лише блондинки. Більш темне волосся після процедури набуває інтенсивного рудого відтінку (як після хни), а якщо додати у відвар апельсинові або лимонні кірки, то можна отримати м’який золотистий відтінок.

попередня статтяЯкі помилки призводять до того, що котлети розвалюються на сковороді
наступна статтяНавіщо змащувати готову випічку солодкими газованими напоями
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я