...

3 способи виростити величезну хосту: що потрібно робити

Підпишіться на нас:

Складно уявити собі дачну ділянку без такої рослини, як хоста, особливо в тому випадку, якщо на прибудинковій території є велика кількість тінистих зон. Ці рослини вважаються досить витривалими та чудово підходять для вирощування навіть новачками у садівництві.

Подробиці

Але якщо ви хочете досягти максимально ефектного виду хости, за нею потрібно правильно доглядати. Як саме читайте нижче.

Полив та підживлення

Перше, що потрібно зробити весною, – вгамувати спрагу хост, яка напевно у них є, якщо зима була малосніжною і талі води швидко зійшли.

Не забувайте і про підживлення, приступати до якого слід, коли листя відросте приблизно до 10 см. Можна порекомендувати для цієї мети нітроамофоску – 1 столова ложка, розведена в 10 л води, на рослину.

Крім цього, можна використовувати гумус та торф’яний компост або полив розчином коров’яку, зробленим у співвідношенні 1 до 10.

Мульчування

Мульчування потрібно для того, щоб хости не відчували дефіциту вологи, а вам рідше доводилося їх поливати і захищати від бур’янів.

Підходящий матеріал – хвойний опад чи шишки.

Пересадка

Незважаючи на те, що хости можуть спокійно обійтися без пересадки до 15 років, все ж таки краще проводити цю процедуру раз на 5 років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я