...
ГоловнаЗдоров'яЯк розігнати метаболізм і худнути швидше: 3 найпростіші способи

Як розігнати метаболізм і худнути швидше: 3 найпростіші способи

Підпишіться на нас:

Метаболізм відіграє неабияку роль у процесі схуднення та підтримання ваги. Якщо він у нормі, то тобі пощастило. Але що робити, якщо обмін речовин з якихось причин уповільнений? Звичайно, спробувати його прискорити! До того ж, це набагато простіше, ніж тобі здається.

Метаболізм – важливий показник, коли справа заходить про підтримку тіла у гарній формі. Якщо швидкість обміну речовин залишає бажати кращого, варто спробувати самостійно його розігнати. Для цього достатньо запам’ятати 3 прості ранкові звички, які налалаштують внутрішній годинник твого організму і допоможуть скидати вагу набагато швидше.

Починай ранок з розтяжки

Невелика зарядка після пробудження не тільки наповнить тебе енергією на день, а й допоможе прискорити обмін речовин. Чудо-ефект обумовлений поліпшенням капілярної прохідності та постачанням тканин киснем.

Стрибай зі скакалкою

До ранкової зарядки обов’язково підключи стрибки зі скакалкою, які ми так любили в дитинстві. Вони допоможуть розігнати обмін речовин, підвищать твою витривалість, покращать координацію рухів та зарядять гарним настроєм.

Пий воду з лимоном

Про користь води з лимоном ти, напевно, вже неодноразово чула, але не зайвим буде нам знову про це нагадати. Склянка теплої води з додаванням кількох крапель лимонного соку, випита з ранку, буквально творить дива: вона очищає організм від токсинів і в рази прискорює метаболізм.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Кишкові бактерії можуть спровокувати переїдання та збільшення ваги

У ході серії експериментів як на мишах, так і на людях, схильних до переїдання, у мікробіомах було виявлено...

Названий найкорисніший вид вівсянки: можна їсти щодня

Кетрін Карнац, доктор медичних наук, радить віддавати перевагу вівсяним пластівцям з мінімальною обробкою – якщо сумніваєтеся, шукайте на...

Вчені назвали точний вік, коли організм починає різко старіти

Вчені зі Стенфорда проаналізували кров та інші біологічні зразки 108 осіб віком від 25 до 75 років, які...

“Приводить до спалахів гніву”: вчені назвали вік, до якого дітям не можна часто користуватися планшетом

Дошкільнята, які використовують планшет для розваги, не завжди можуть справлятися зі своїми емоціями, що призводить до спалахів гніву,...