...

Костянтин Грубич розповів про фатальну аварію, в якій загинула донька: «Якщо дізнаюсь ім’я вбивці, вб’ю його або щось зроблю»

Підпишіться на нас:

У 2014 році в відомого телеведучого Костянтина Грубича трагічно загинула 17-річна донька. Цю втрату родина надзвичайно важко переживала. Після ДТП донька Оля три тижні перебувала в комі, проте лікарям не вдалося її врятувати, вона померла.

Костянтин Грубич дав інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua «Наодинці», в якому розповів про емоції та відчуття. Після ДТП було відкрито кримінальне провадження. Але в судовій системі та справедливості Костянтин розчарувався. Досі немає жодного результату за фактом смерті дитини.

Ведучий поділився, що навіть не хоче підіймати документи та йти до суду. Якщо справа закрита, то це жахливо. Як сказав Костянтин: «Це капець!». Якщо ж вона досі відкрита, то йому ніхто не сповіщав про хід розгляду та результат.

Пережити втрату доньки було надзвичайно важко. Перші місяці та роки були надважкими, а доводилося паралельно брати участь в зніманнях програм та посміхатися. Костянтин Грубич сказав, що не хоче дізнаватися ім’я вбивці. Це може призвести до того, що він йому або щось зробить, або вб’є, а це Костянтину та родині точно не треба.

Дізнаватися зараз, через 10 років, про кримінальну справу ведучий також немає бажання. Не хоче остаточно та офіційно отримати розчарування в системі. Найголовніше, що доньки Ольги більше немає, її не повернеш, а боротися з системою немає жодного сенсу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я