...

Українську делегацію на конкурсі «Євробачення 2024» було оштрафовано через порушення правил

Підпишіться на нас:

Оновлення від 15.05.2024: «Суспільне Мовлення» відреагувало на заяву alyona alyona про отримання українською делегацією штрафу. Так, було зроблено заборонену правилами дію зі сторони делегації, але наразі не надходило скарг чи інформації про штраф. Співачка сказала, що дійсно могла отримати дещо недостовірну інформацію в процесі конкурсу, бо команда велика.

Співачки alyona alyona та Jerry Heil представляли Україну на пісенному конкурсі «Євробачення 2024», зайнявши третє місце. Без інцидентів не обійшлося. Про один з таких розповіла alyona alyona.

На конкурсі категорично було заборонено демонструвати політичні та військові символи, робити заяви. Якщо на одязі траплялися натяки на бренди та різноманітні надписи, їх заклеювали чорним скотчем.

Українська делегація пішла ва-банк, вдягнувши футболки з надписами про «Азов». Щоб їх не знайшли, зверху натягнули кілька шарів іншого одягу. В певний момент, коли вже після виступу камера була в полі зору, делегація розкрила на собі футболки з надписами про українських військовополонених, які досі чекають на допомогу.

Це було порушення умов, тож на делегацію наклали штраф. Щоб не отримати дискваліфікацію, на alyona alyona та Jerry Heil футболок таких не було. Тільки костюми для виступу. З урахуванням таких обставин, дівчата з дуету вважають, що скористатися можливістю та нагадати світу про військовополонених вдалося.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я