Як дачники використовують навіть зіпсоване борошно

0
Як дачники використовують навіть зіпсоване борошно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Трапляється, що, купивши пакет борошна, господині, залишаються незадоволені її якістю. Ця неприємність може статися через неправильне зберігання продукту. Буває, що в борошні заводяться комахи, після чого вживати її в їжу вирішуються не всі. Розкажемо, як отримати з цього користь.

Навіщо борошно на городі

Не обов’язково відразу ж викидати борошно. Незалежно від сорту, якості та причини псування виробу, борошно може принести користь:

  1. Борошно може захистити рослини із сімейства хрестоцвітих від нападів блішки. Для цього достатньо припудрити овочі попелом або тютюновим пилом. Шкідник не любить, коли листя рослин присипано сторонніми речовинами. Крім блішки борошно захищає від слимаків, гусениць, попелиці та інших листоїдів.
  2. Борошно може покращити структуру ґрунту. Його можна додавати в лунки перед посадкою розсади. Достатньо 4-5 столових ложок борошна на відро землі. Крім того, борошно сприяє розвитку корисної мікрофлори, насичує ґрунт фосфором та калієм.
  3. Якщо залишилися сумніви, можна висипати борошно в компостну яму. Це прискорить дозрівання компосту.
попередня статтяЯк досвідчені господині використовують хвостики від малини і полуниці
наступна статтяЯк використовують мінеральну воду при приготуванні окрошки на кефірі
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я