...

Міка Ньютон вперше розповіла, як познайомилась зі своїм чоловіком

Підпишіться на нас:

Співачка вже не один рік проживає в США і вперше показала, як виглядає її обранець.

Подробиці

Успішна і популярна в Україні співачка після виступу на Євробаченні заявила про себе на весь світ. Згодом фанати помітили, що Ніка перестала випускати пісні і з’являтися в інформаційному просторі. Як виявилось, ця зникнення пов’язане з підкоренням зовсім нового ринку – співачка намагалася підкорити серця американців своєю музикою в Америці.

Як це часто буває, через досить високу конкуренцію і відсутністю необхідної кількості коштів на просування музична кар‘єра в Каліфорнії, де співачка поселилась не пішла на зліт і довелося перепрофілюватися.

Основним заняттям для співачки стали рекламні зйомки, ведення своєї сторінки в Instagram де вона й ділиться подробицями з особистого життя. Зокрема там співачка розповідала про боротьбу із раком, про нинішній стан ремісії і важливість постійного обстеження організму.

Також Ніка розповіла про свого чоловіка, якого вона зустріла в США і показала їх спільне фото. За заявою колишньої співачки вони разом вже відвідували Україну, але переїжджати сюди не збираються, так як вона має все необхідне для комфортного існування в еміграції – кохання, роботу і плани на майбутнє, серед яких є і народження дитини.

Міка Ньютон вперше розповіла, як познайомилась зі своїм чоловіком-іноземцем

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я