...

Сардельки потрібно вміти варити правильно

Підпишіться на нас:

Хоч сардельки вважаються і не дуже корисним продуктом, але вони підходять для перекусу. Вони соковиті та ситні, але тільки в тому випадку, якщо знати, як їх правильно приготувати.

Подробиці

На перший погляд може здатися, що там їх готувати – простіше простого! Їх можна їсти і в сирому вигляді, але найкраще піддати повній термічній обробці. Тоді вони не тільки будуть смачнішими, та й безпечні для вживання.

Як варити сардельки?

Сардельки відносяться до категорії продуктів, які необхідно відварювати. Ідеальний час для варіння – 5-9 хвилин. Якщо робити це довше, то вони просто розваряться та втратять всі свої смакові якості.

Для варіння краще вибирати каструлю, бажано, щоб вона була високою. Якщо посуд буде підібраний неправильно, то це може негативно вплинути на смакові якості сардельок.

До того моменту, поки вода не закипить, необхідно, щоб температура була високою. Як тільки ви бачите, що у воді почали з’являтися бульбашки, необхідно зменшити вогонь до мінімуму. Якщо цього не зробити, то ваші сардельки просто розлізуться або вони можуть зверху зваритися, але всередині залишитися сирими.

Під час того як ви відварюєте сардельки, не варто забувати солити воду. Це не через те, що в них мало солі, вона там є. Справа в тому, що завдяки солі можна зберегти їхню пружність. Вона вбереже ковбаски від передчасного набухання.

Щоби сардельки добре приготувалися, варити їх необхідно без кришки. Якщо накрити їх, це призведе до того, що продукт вийде обм’якшим і дуже швидко набухне.

Як варити сардельки в мікрохвильовій печі?

Чи знаєте ви, що в мікрохвильовій печі можна не лише розігрівати продукти, а й відварити сардельки? Щоб зробити це правильно, необхідно дотримуватись деяких правил.

Перед тим як помістити їх в мікрохвильову піч, потрібно очистити їх від оболонки, а після цього проколоти за допомогою ножа або виделки.

Кладемо сардельки тільки в такий посуд, який можна ставити в мікрохвильову піч. Заливаємо водою, щоб вони повністю були покриті. Потужність мікрохвильової печі найкраще виставляти середню чи максимальну. Вмикаємо мікрохвильовку на 5 хвилин. Після цього зливаємо воду і викладаємо сардельки на тарілку.

Як варити сардельки у замороженому вигляді?

Через відсутність бажання або часу можна приготувати сардельки прямо в замороженому вигляді. Це також потрібно робити правильно. Потрібно набрати половину каструлі води та дочекатися її закипання. Після цього заморожені ковбаски потрібно перекласти в киплячу воду і варити протягом десяти хвилин, після того як вода знову закипить. Час готування може бути і більшим, все залежить від фірми продукту.

У готовому вигляді такі сардельки набувають гарного вигляду, вони соковиті та ароматні. Щоб дізнатися, приготувалися вони чи ні, необхідно проткнути їх виделкою. Якщо вона входить у сардельку легко, то можна знімати її з вогню. Вживати їх у їжу найкраще у гарячому вигляді. Так сардельки набагато смачніші та соковитіші.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я