...

Тоня Матвієнко неодноразово хотіла розійтися з Арсеном Мірзояном: співачка розповіла про кризи в шлюбі

Підпишіться на нас:

Українська співачка Тоня Матвієнко вже 7 років одружена зі співаком Арсеном Мірзояном. За цей час було дві серйозні кризи, які ледь не стали причиною розлучення між подружжям.

Тоня Матвієнко дещо привідкрила завісу приватного життя в інтерв’ю шоу «Ближче до зірок». Обидві кризи у стосунках випали на час повномасштабної війни в Україні. Співачка була в еміграції в Англії з молодою 6-річною донькою. Через рік вони повернулися до Києва, у квітні 2023 року. І на цей період припала перша криза, бо подружжя перестало розуміти одне одного.

Нагадаємо, що 8 жовтня 2023 року померла Ніна Матвієнко. Це сталося надзвичайно стрімко після діагнозу про онкологію. Лише за 2 місяці не стало видатної української співачки та мами 42-річної Тоні Матвієнко. Втрата була дуже важкою.

Артистка розповіла, що раніше Арсен був більш стриманим за принципом: «Не чіпай, треба час». А зараз він змінився, бо зрозумів, що потрібна допомога. Тоня Матвієнко поділилася, щоб тепер можна й поплакати, а чоловік пожаліє: «Іди сюди». Такі зміни артистці подобаються.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян з дітьми

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я