Топ 10 продуктів, які можна їсти під час перекусу

Підпишись на нас:

Якщо ви не встигли ситно поснідати і обід намічається ще відносно не скоро, тоді важливо зробити правильний перекус. Однак продукти можна дозволити не всі, щоб не перебивати апетит.

Подробиці

Які ж закуски найкраще підходять для того, щоб з’їсти з 11 ранку до години дня?

  1. Як відомо, банани найкалорійніший фрукт, вони-то нам і підійдуть. Ними можна швидко наїстися, взявши лише одну штуку. До того ж вони корисні, навпаки, загострюють апетит, ще й добре впливають на серцеву діяльність організму.
  2. Гарбузове насіння містить у собі багато корисних компонентів, починаючи від магнію, і закінчуючи фосфором та вітамінами. Їх якраз і рекомендується їсти натщесерце. До того ж вони дуже швидко підвищують працездатність та допомагають насититись та протягнути до обіду.
  3. Горіхи також дуже калорійні і всього кілька штук допоможуть швидко вгамувати почуття голоду. Теж стосується цукатів та сухофруктів. Тільки їх і справді слід їсти відносно в невеликих кількостях – приблизно 5-10 грам.
  4. Овочеві, ягідні, фруктові чи молочні смузі – тут ви можете поекспериментувати. Не обов’язково шукати десь рецепти, просто змішуйте, на ваш погляд, найбільш підходящі компоненти між собою. Вийдуть дуже смачні та корисні рецепти. Особливо рекомендується обходитися без цукру.
  5. Морква також є чудовим варіантом, адже входить до списку низькокалорійних продуктів. Її можна як просто почистити та з’їсти, або зробити легкий салат: додати ложку меду, волоські горіхи, нежирну сметану та яблука. До речі, яблука також можна їсти під час перекусу, тому що в них міститься багато вітамінів та мінералів.
  6. Ананас зовсім не рекомендується поєднувати з іншими продуктами, тому сміливо віддавайте йому перевагу під час перекусу. Він не тільки прочищає організм, але й стимулює жирове спалювання, та й загалом дуже смачний і корисний.
  7. Можете також зробити овочевий салат з помідор та огірків – у них не більше 20-30 ккал, тому залишиться місце для обіду. Рекомендується заправляти його не соняшниковою олією, а оливковою – вона корисніша і менш жирна. Відмінними компонентами також буде терта редиска, листочки салату та перець.
  8. Трав’яний чай також буде ідеальним варіантом, тому що в ньому майже немає калорій, але цей варіант підходить більше для тих, хто хоче покращити метаболізм та очистити організм. Якщо вам потрібно приглушити почуття голоду, це навряд чи допоможе.
  9. Чорний шоколад допоможе підняти настрій та зі смаком перекусити. Тільки йдеться всього про кілька кусочків, адже цукор в обідню пору не дуже вже й корисний.
  10. Нежирний кисломолочний сир і твердий сир швидко вгамують голод і після маленької порції ви почуватиметеся значно краще. Однак такий перекус найкраще робити ближче до ранку, годині об 11, коли ці продукти найкраще засвоюються.

Якщо ви відчуваєте, що вам потрібно перекусити, не моріть себе голодом і не чекайте обіду. Маленькі порції корисної їжі нікому не завдадуть шкоди, а здатні покращити самопочуття та настрій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Попелиця на кущах смородини: швидка допомога рослинам

Що може бути кращим, ніж зібрати урожай ягід на...

Стимулятор росту помідор: народний рецепт

Будь-яка розсада, перед тим як буде висаджена на грядки...

Сода чи розпушувач: чи є між ними різниця

Під час готування випічки в одних рецептах зазначається сода,...

Що робити з почорнілою алюмінієвою каструлею: 4 способи

Блискучий посуд без слідів накипу, жиру та їжі, що...

Городники пояснюють, чи потрібно влітку поливати помідори

Прочитавши заголовок, більшість людей подумає: звичайно, треба, інакше вони...

Соковиті відбивні з курятини: таких ви ще не пробували

М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це...

Чим підживити ягідні кущі: добриво для смородини

Щоб ягоди на кущах червоної, чорної чи білої смородини...