Як приготувати “пишні” сирники, які будуть пропечені

0
Як приготувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багатьом хочеться приготувати до сніданку пишні сирники, проте завжди є ризик того, що страва не вийде такою смачною, як хотілось би. Часом всередині не пропікається сир, через що страва залишається сируватою. Іноді сирники не можна назвати ідеальними через пригорілу скоринку. Якщо ж вам хочеться приготувати сирники правильно, то варто просто підібрати перевірений рецепт.

Які продукти потрібно підготувати:

  • півкіло смачного сиру із середніми показниками жирності;
  • 2 великі ложки цукру;
  • куряче яйце;
  • трохи солі;
  • столова ложка борошна та в 2 рази більше манки;
  • за бажанням пакетик ванільного цукру.

Як готувати

Для того, щоб в сирі була ідеальна рівномірна текстура, його потрібно протерти через сито. Завдяки цьому сирники вийдуть смачнішими та одноріднішими. Також сир слід віджати від можливого надлишку рідини.

Яйце краще з’єднати в окремій ємності з цукром і сіллю. Цукор за бажанням можна брати менше. Якщо ви хочете приготувати сирники з ванільним цукром, то слід вводити його на даному етапі.

Як тільки рідка маса стала однорідною, вводимо її до сиру та з’єднуємо.

Вводимо спочатку борошно і перемішуємо, а потім додаємо манку. Завдяки цьому сирники зможуть добре пропікатися та не розваляться.

Так як у складі є манна крупа, готувати відразу ж не варто. Спочатку потрібно відправити отриману масу в холодильник на 15-30 хвилин.

Після цього формуємо сирники однакового розміру і обсмажуємо. Якщо ви хочете, щоб страва вийшла смачнішою, то в процесі смаження можна покласти на сковорідку також невеликий шматочок вершкового масла.

попередня статтяЯк зважуватись для точності результату
наступна статтяЯк позбутися неприємного запаху з холодильника
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я