Названо 3 помилки, які допускають при вирощуванні помідор

0
Названо 3 помилки, які допускають при вирощуванні помідор
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Можна не чекати на врожай томатів, якщо плоди почали чорніти. Причиною цієї неприємності є лише 3 помилки городника. У такій ситуації нанівець може піти праця всього сезону: починаючи від вирощування розсади, закінчуючи її пересадкою, підживленням та іншими клопотами на грядці.

Які помилки можуть знищити урожай

По-перше, починати виборювати здоровий урожай потрібно вже зараз. Запорукою здорового врожаю є родючий ґрунт та погода. Якщо на метеоумови дачники прямого впливу не мають, то підготувати ґрунт до посадки томатів просто зобов’язані.

Якщо підійти до цього питання недбало, то хвороботворні організми, що живуть у грунті, стануть причиною появи чорних плям на плодах.

Також не можна допускати посухи та перезволоження грядки. Томати не люблять рівень вологості понад 60%.

По-друге, причиною неприємностей можуть стати неправильно проведені підживлення. Рослина однаково реагує на дефіцит та надлишок поживних речовин. Тому так важливо дотримуватися не лише дозування, але й графіка внесення поживної рідини.

По-третє, слідкуйте за порядком на грядці. Не можна економити на вільному місці та намагатися висадити на одному клаптику землі всю томатну розсаду, яку вдалося виростити навесні.

Густа посадка призводить до дефіциту сонячного світла, через що розсада погано розвивається і призводить до розвитку різних захворювань.

попередня статтяЩо додати до борщу для смаку та аромату
наступна статтяЯк зважуватись для точності результату
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я