Питна дієта проти зморшок від відомого дерматолога

Підпишись на нас:

Відомий дерматолог з Америки Рейчел Назарян вважає, що у нескінченній та відчайдушній боротьбі за те, щоб добре виглядати, важливо не лише правильно харчуватися, а й правильно пити.

«Правильно пити також важливо, як і правильно їсти. Адже від цього залежить обмін речовин і, як наслідок, загальне самопочуття, зовнішній вигляд і далі за списком. У питаннях здорового вгамування спраги поки що все не так екзотично, як у їжі, і ніхто не пропонує запастися ранковою росою туманного ранку з лісів непролазної Амазонки, зате цілком схематично. Зараз це 24-годинне меню, якого варто дотримуватися без фанатизму, якщо ваше відображення в дзеркалі вам не байдуже. До речі, мої колеги, як і я, нічого не маємо проти вина, особливо червоного сухого, але в розумних кількостях».


Питне меню:

Протягом дня: 8 склянок води

Ранок: 1 склянка «зеленого» свіжого соку (всі інгредієнти зелені від листового салату і селери до яблук грені змитий і петрушки — на ваш особистий смаковий розсуд) і 1 чашка кави латте на соєвому молоці.

День: 2 чашки зеленого чаю чи більше.

Вечір: 1 склянка гранатового соку.

Перед сном: 1 склянка води з часточкою лайма та зеленим огірком (графіни такої води зазвичай стоять у лаунж зонах спа-центрів).

Зелений смузі прикрашений фізалісом
Зелений смузі прикрашений фізалісом

Вода остаточно і безповоротно визнана усіма головним здоровим напоєм, хоча хтось і примудряється сперечатися на тему, чи багато її нам потрібно протягом дня. Як би там не було, але саме вода робить шкіру свіжою, наче світиться зсередини. Вона відмінно покращує тургор шкіри та зберігає еластичність на оптимальному рівні.

У «зелений» сік не забудьте додати салат кейл, на ньому взагалі всі зараз збожеволіли. Він як мультивітамінний комплекс для шкіри. Особливо виділяють у ньому вітамін А (допомагає клітинам шкіри оновлюватися, тим самим позбавляючи тьмяності), вітамін С і мідь (разом вони налагоджують вироблення сильного і міцного колагену, підвищують витривалість та захисні властивості шкіри).

Соєве молоко багате на ізофлавони, мінеральні солі та білки — вони допомагають захистити колагенові волокна, перешкоджають утворенню зморшок під впливом сонячного світла і зменшують колірні зміни шкіри.

Зелений чай просто джерело катехінів та поліфенолів, це потужні антиоксиданти, вони по можливості захищають шкіру від щоденного УФ-випромінювання, зменшують ймовірність сонячних опіків та беруть участь у «заспокоєнні» почервонінь та запалень.

Якби довелося вибирати на все життя один єдиний сік, то Рейчел Назарян з упевненістю віддала б перевагу саме гранатовому. Супер-сік, який містить величезну кількість антиоксидантів і поліфенолів, вдвічі більше, ніж зелений чай. Ці речовини я називаю строгими, але справедливими вихователями фібробластів: саме ці клітини беруть участь у синтезі колагену, більше колагену – менше зморшок. Та й тонус шкіри гранатовий сік підвищує на відмінно.

Вода з огірком стає ціннішою, ніж просто вода. Огірки самі на 90% складаються з води, це нечуваний атракціон щедрості зволоження шкіри, а також іони магнію та калію, які підтримують лужний рН шкіри, тим самим зменшуючи запальні процеси. Так що будьмо!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як врятувати перець від павутинного кліща за допомогою простих дієвих засобів

Павутинний кліщ – комаха-шкідник, яка нападає на городину, зокрема...

Як приготувати шоколадний напій по-дорослому: «секрет» в одному інгредієнті

Шоколад, як напій, можна приготувати по-різному. Між дитячим та...

Чому сохне листя на смородинових кущах: основні причини

Якщо листя на смородині почало сохнути й скручуватися, це...

Найкращий десерт зі сметани та молока: ніжний та повітряний мус

Якщо є сметана та молоко, можна приготувати бездоганний десерт....

Як врятувати вазони від попелиці: прості дієві методи боротьби зі шкідником

Якщо помітили на кімнатних рослинах маленьких комашок, а квіти...

Як приготувати апетитні роли, багаті на білок: ідея для перекуса на роботу

Немає нічого кращого, ніж приготувати роли з рисовим папером....