Укладання та зачіски для довгого волосся, які стануть у нагоді цілий рік

0
Укладання та зачіски для довгого волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Довге волосся – це дуже красиво, але не завжди зручно. Волосся, особливо якщо воно довге, відмінно зберігає температуру і заважає теплообміну, від чого нам стає дуже парко, тому про розпущене волосся в найспекотніші дні краще забути. Розповідаємо про найстильніші зачіски та укладання для довгого волосся, які стануть у нагоді не тільки влітку, а й цілий рік.

Подробиці

Цього сезону в моді найрізноманітніші коси. На хвилі тренду на інфантильність вони повернулися на модну арену разом із яскравими шпильками, малюнками на нігтях, ляльковими сукнями та туфлями «мері-джейн».

Великою популярністю цього сезону користуються класична зачіска з двома косичками — точнісінько така, яку ми щодня носили до школи. Ще один елегантний варіант – одна коса. Якщо хочете отримати більш суворий образ, гладко зачешіть волосся гелем, а для більш романтичного – випускайте пару недбалих пасм у обличчя.

Для більш досвідчених є «хвіст-медуза» — улюблена зачіска Белли Хадід та Кендал Дженнер. В цілому, хитрощів там ніяких немає: вам всього-то потрібно зібрати волосся в тугий хвіст на комфортній вам висоті, а потім розділити його на пасма (їх кількість варіюється в залежності від густоти волосся і бажаного результату) і заплести їх у коси. Для «основного» хвоста можна використовувати яскраву гумку, а косички краще закріпити тонкими резинками в тон волоссю. Щоб зачіска виглядала бездоганно, нанесіть на коріння волосся трохи гелю або мусу для укладання – так хвіст вийде ідеально гладким, а зачіска точно протримається весь день, незалежно від того, наскільки активно ви плануєте проводити час.

Звичайно, у випадку з довгим волоссям, без кінського хвоста нікуди. Ця зачіска відкриває обличчя, дозволяє прибрати волосся так, щоб воно не заважало, робиться швидко, добре виглядає, навіть якщо волосся було вимито день-два тому, і їй не страшна вітряна погода.

Укладання та зачіски

Кінський хвіст доречний і на роботі, і на побаченні, але навіть така універсальна зачіска з безліччю переваг може набриднути. Реанімувати свою любов до неї нескладно, достатньо спробувати кілька нових варіацій. Спробуйте поекспериментувати з висотою. Збирайте хвіст практично на маківці або навпаки дуже низько, міняйте проділ, випускайте пасма або, навпаки, гладко зачісуйте волосся у обличчя гелем. Можна додати більше декоративних елементів: ефектні гумки, шпильки або навіть ланцюги.

Ще один варіант — ультрамодний хвіст із «бульбашок». Для нього вам знадобиться кілька невеликих гумок. Зробіть хвіст, як завжди, а потім скріпіть його резинками по всій довжині кілька разів.

попередня статтяЯк зробити, щоб огірки дозріли раніше на 2-3 тижні
наступна статтяЧим полити заморожене м’ясо для прискорення розморожування та покращення смаку
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я