Городники розповіли, як боротися з білокрилкою на капусті

Городники розповіли, як боротися з білокрилкою на капусті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Капусту часто вражають комахи-шкідники. Це може бути попелиця, білокрилка та гусінь. Як боротися з білокрилкою, читайте у подробицях.

Подробиці

Ці комахи нападають на капусту великими колоніями. Внизу листка вони відкладають яйця. Живляться соком з листя та стебла капусти, чим  порушують процес його розвитку.

Білокрилки  переносять  вірусні інфекції рослин. На рослині може з’явитися  грибок. Тоді листя скручується й сохне Поступово грибок вражає всю капустину. Уражені грибком головки треба зрізати й виносити з ділянки, щоб захворювання не розповсюджувалося.

Капусту, уражену білокрилкою, обробляють настоєм деревію. Для цього треба 80 г трави деревію залити 1 л окропу, настояти й покропити капусту.

Також можна боротися за допомогою мильного розчину. Треба натерти господарського мила й розвести теплою водою 1:6 й покропити мильним розчином уражені овочі.

попередня статтяЯк приготувати ароматний сирний пиріг з персиками
наступна статтяЧому пельмені не треба відразу закладати в окріп: розповсюджена помилка
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я