Дачники розповіли превентивний спосіб боротьба з колорадськими жуками

0
Дачники розповіли превентивний спосіб боротьба з колорадськими жуками
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

До народних засобів боротьби зі шкідниками може ставитися по-різному. Допомагає чи ні, використовувати чи купляти магазинну хімію — індивідуальний вибір. В будь-якому випадку ви можете спробувати. Раптом у вас не буде можливості заїхати в магазин по дорозі на дачу.

Подробиці

Колорадські жуки швидкі в плані поїдання картоплі, яка росте. Якщо ви бачите, що скоро почнеться збільшення чисельності шкідників, обробіть бадилля розчином кількох засобів.

Для його приготування потрібні 100 мл оцту 9%, гірчичний порошок (1 упакування). Змішайте та розбавте 1 відром води.

Обробіть картопляне бадилля на ваших посадках. Колорадським жукам точно не сподобається таке. Дачники запевняють в дієвості даному засобу.

Є також порада поруч з картоплею висаджувати чорнобривці. Вони мають специфічний запах, який повинен відлякувати шкідників. Звичайно, то повинна бути не 1-2 квітки.

Всі розуміють, що методи превентивні. Якщо бачите жуків, збирайте, щоб зменшуватися їх чисельність. Якщо не можете побороти народними засобами, доведеться користуватися хімією.

попередня статтяКулінари розповіли, як зробити рибні котлети пухкими
наступна статтяШеф-кухарі розповіли секрети приготування надто соковитих відбивних
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я