Що допоможе зробити півонії пишними та довгоквітучими

0
Що допоможе зробити півонії пишними та довгоквітучими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пишні півонії завжди виглядають ошатно та яскраво. Ці квіти є чудовою прикрасою для будь-якої ділянки. Виростити їх не надто складно, вони досить невибагливі. Але це не означає, що можна забувати про мінімальні правила догляду рослин. Крім того, багато хто все ж таки хоче продовжити період цвітіння півонів. Для цього також треба дотримуватися деяких правил.

Подробиці

Тому перед цвітінням їх слід підгодувати. У цей період вони особливо потребують додаткових елементів. Але тут все залежить від сорту. Як відзначають досвідчені садівники, деревоподібні півонії потребують невеликої кількості комплексних мінеральних добрив. Можна використовувати покупні засоби для троянд.

Аналогічна ситуація з трав’янистими півоніями. Якщо мова про гібридний вигляд, то тут потрібно збалансоване харчування під час вегетації.

Як вносити добрива під півонії

Для початку рослини треба рясно полити. Це слід зробити, щоб не обпалити коріння підживленням. Потім необхідно зробити канавки за 20 сантиметрів від куща. Саме туди і треба виливати добрива.

Що робити, щоб квітки півонії були пишнішими

Кущики треба пасинкувати. Видаляються на кожному стеблі бічні бутони, залишаючи по одному центральному.

попередня статтяСалат «Венеція» дозволить назавжди забути про «Олів’є» та «Шубу»
наступна стаття7 помилок, через які домашні тренування не дають результат
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я