Як приготувати пухкі панкейки з 4 інгредієнтів без олії

0
Як приготувати пухкі панкейки з 4 інгредієнтів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Панкейки чи оладки — кожен називає, як йому подобається. Головне, щоб вдало приготувати та добре посмакувати. За цим рецептом ви приготуєте дуже пухкі та апетитні панкейки.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • яйця — 3 шт.;
  • молоко — 3 ст.л.;
  • борошно — 3 ст.л.;
  • цукор — 2 ст.л.

Як приготувати

Починає з розділення яєць на білки та жовтки. Тепер жовтки мішайте вінчиком з цукром. Потім додайте молоко та просіяне борошно. Вимішайте. Консистенція повинна бути не рідка та не густа.

Тепер переходимо до білків. Їх потрібно збити в стійку піну з цукром. Обережно введіть в загальну масу тіста. Розігрійте сковороду. Обережно викладайте панкейки та обсмажуйте з двох сторін. Можна смажити на антипригарній сковороді без олії. Але секрет в додаванні води.

Коли виклали панкейки на сковороду, тоді зовсім трохи налийте воду. Накрийте кришкою та смажте кілька хвилин. Тоді перегорніть, ще раз капніть води, накрийте кришкою та тримайте на малому вогні 4 хвилини. Смачного!

 

попередня статтяЯк врятувати від пошкоджень плодові дерева з рясним врожаєм
наступна статтяКвітникарі розповіли, коли та як посіяти матіолу, щоб влітку насолоджуватися ароматом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я