Чим замінити форми для пасок: поради господиням

0
Дуже смачна паска за бабусиним рецептом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Готуючись до Великодня, господині планують покупки, записують важливі справи. Але як нерідко буває, про головне подбаєш, а за якусь дрібницю забудеш. Якщо виявиться, що форм для випікання немає або їх недостатньо, не варто бігти в магазин – можна обійтися тими, що виготовлені своїми руками

Подробиці

Ці форми не гірші за магазинні, особливо, коли любите, щоб пасочки витягувати з паперу. А ще можна зробити такого розміру, який вам до вподоби. А щоб їх виготовити, потрібен всього-на-всього пергамент.

Отож, виберіть розмір майбутніх пасочок і приготуйте металеві консервні банки (1 л, 850 мл, 600 мл, 500 мл і т. п.). Пергаментний папір розріжте по висоті банки, залишивши на загинання 5-8 см (залежить від діаметра). Тепер два рази обгорніть папером кожну банку (щоб була щільніша) і по колу до центру починайте загортати дно. Кожен загин розгладжуйте, щоб не було складок. В кінці необхідно пройтися пальцями по колу дна.

Міцна форма готова для випікання пасок!

попередня статтяЯк приготувати домашній квас: напій, що охолоджує
наступна статтяДіамантові крашанки: ще один спосіб фарбування яєць
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я