Почуття зради Василя Вірастюка та четверта дитина в нових стосунках

0
Почуття зради Василя Вірастюка та четверта дитина в нових стосунках
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Стронгмен та нардеп Василь Вірастюк вчетверте став батьком. Його молодшому сину вже 9 місяців. Народився він в нових стосунках. Обраниця молодша на 11 років. Сина назвали Володимир.

Станом сьогодні Василь Вірастюк знаходиться в статусі офіційно одруженого, бо судові справи йдуть тяжко та конфліктно. В одному зі своїх інтерв’ю Василь Вірастюк зізнався, що вважає нові стосунки зрадою, бо його також друга дружина Інна зрадила. Вона без його згоди виїхала за кордон з дітьми. Стронгмен вважає, що в цьому не було нагальної потреби, але дружина його не послухала. Вона зробила, як сказала їй мама.

Василь Вірастюк зазначив, що з колишньою дружиною Інною, були зовсім різні погляди на виховання. Він вважає, що з дітьми потрібно розмовляти, спілкуватися, вислуховувати, а не рубати з плеча шаблею без всіх цих прелюдій. Попри складну ситуацію, суди та суперечки Вірастюк каже, що закоханий та щасливий.

попередня статтяКотлети не будуть жорсткими, якщо не додавати цих два інгредієнти
наступна статтяКулінари розповіли, як приготувати язик в клярі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я