Незвичайний спосіб фарбування яєць

0
Незвичайний спосіб фарбування яєць
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Готуючись до Великодня господині вже збирають цікаві рецепти страв, а також різноманітні способи фарбування яєць. Якщо серед них немає кольорових мармурових яєць, то збережіть це рецепт

Подробиці

Ретельно вимийте, а потім відваріть у підсоленій воді яйця. Приготуйте (розведіть водою) в окремих склянках барвники різних кольорів. Окремо в склянку влийте воду зі столовим 9% оцтом (на 100 мл води – 2 ст. л.). Також нам знадобляться ватні палички й звичайні столові серветки.

Тепер починаємо творити. Кожне яйце замотуєте в серветку, залишивши кінці, за які будете тримати. Опускаєте яйце в серветці у воду з оцтом і відразу робите  різними фарбами крапочки. Залишаєте для висихання на 1 год. Потім знімаєте серветку й милуєтеся різнокольоровими мармуровими узорами, які не повторюються на жодному з яєць!

попередня статтяАгрохитрість, яка допоможе швидше отримати урожай кабачків
наступна статтяНайкраще і найдешевше підживлення розсади: всього три аптечні засоби
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я