6 базових правил розміщення дзеркального декору: не ігноруйте ці поради

0
Як помити дзеркало, щоб не було розводів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дзеркало – один із найважливіших та функціональних предметів інтер’єру. Щоб дзеркало максимально ефективно виконувало свої функції та прикрашало ваш інтер’єр, потрібно знати як та вміти правильно його розмістити.

Базові правила розміщення дзеркал в якості декору

Розташовувати дзеркало потрібно так, щоб на нього потрапляло розсіяне природне освітлення. А ось прямих сонячних променів краще уникати – вони можуть призвести до потьмарення дзеркала.

Не використовуйте багато дзеркал в одній кімнаті. У спальні, як, втім, і у вітальні чи інших приміщеннях, достатньо встановити два-три дзеркала.

Розміщуйте дзеркала таким чином, щоб вони не були паралельними один одному. Особливо це стосується вузьких коридорів. Таке розміщення поверхонь, що відбивають, діє на людину гнітюче.

Не ставте дзеркало поруч із великими предметами меблів, такими як дивани, комоди чи шафи. Це може створити ефект зайвого об’єму, який не прикрасить приміщення та порушить візуальну гармонію інтер’єру.

Встановлюйте дзеркало вертикально, а не під нахилом, щоб уникнути спотворення зображення.

Враховуйте оптимальні розміри дзеркала. Максимальна висота дзеркала має перевищувати 1,5 метра, мінімальна – 0,4 метра, а ширина має бути щонайменше 40 -50 сантиметрів.

попередня статтяБіла підошва кросівок тепер не проблема
наступна статтяЯк потрібно зберігати продукти, щоб продовжити їх термін придатності
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я