Де садити огірки, щоб отримати гарний урожай

0
Щедрий врожай огірків залежить від цього добрива
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Одним із популярних овочів на нашому столі є огірки. Їх використовують в їжу протягом сезону, а також роблять багато різноманітних заготівель. Тому й намагаються городники виростити їх у достатній кількості, щоб на все вистачило. Однією з умов багатого врожаю є вибір ділянки під огірки.

Подробиці

Як відомо, огірки люблять світло, вологу й тепло, легкі ґрунти. Тільки в поєднанні цих складових можна очікувати на врожай.

Місце під огірки має бути відкритим і добре освітленим. Під деревом чи навіть кущем огіркам не місце!

Помірно вологий ґрунт забезпечить рясний урожай. Тому в спекотні дні огірки кожного вечора або рано-вранці слід поливати теплою водою.

Огірки люблять тепло, але не спеку. Тому коли надворі температура вище 30 градусів, їм треба робити затінкове укриття, інакше згорять на сонці.

Легкі ґрунти забезпечують проходження кисню до коріння, хороший дренаж, тому коли у вас важкий ґрунт, регулярно розпушуйте його, але обережно, щоб не зашкодити корінцям. Також допоможе підживлення дріжджами. Це корисно і рослинам, і ґрунт стане легшим.

попередня статтяЛедачі вареники на сніданок: ідеальний початок дня
наступна статтяДля чого кидають насіння кукурудзи і квасолі в одну ямку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я