Що робити, якщо розсада томатів почала витягуватися: надійний спосіб зупинити витягування

0
Що робити, якщо розсада томатів почала витягуватися: надійний спосіб зупинити витягування
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо томати на розсаду були посаджені дуже рано, то вони починають тягнутися, переростають, і до того моменту, коли настав час пересаджувати їх у відкритий грунт, виглядають надто високими і витонченими.

Ділимося способом, який неодноразово перевірили городники: в результаті його використання не тільки зупиняється витягування сіянців, а й також вони стають зеленішими, їхнє стебло – товстішим, а коренева система – потужнішою.

Для того щоб всього цього досягти, вам доведеться знизити температуру і додати освітлення.

Крім цього, постарайтеся розставити горщики з розсадою таким чином, щоб між ними залишалася деяка відстань, щоб вони не стикалися з листям – інакше настає конкуренція за світло і місце і як результат – витягування.

Здатність затримувати витягування розсади томатів має і регулятор росту.

Один із таких препаратів, який можна використовувати для поливу, – «Атлет». Процедури рекомендується проводити на вулиці або на балконі.

Після використання засобу варто залишити томати на провітрюванні на свіжому повітрі. Рекомендовано не поливати рослини 3-4 дні.

попередня статтяНіжні курячі сердечки в вершках швидко та просто
наступна статтяЧим замінити молоко при приготуванні пюре, щоб страва вийшла смачнішою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я