Як упорядкувати ванну кімнату за допомогою соди: досвідчені господині поділилися секретами

0
ванна
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Підтримувати чистоту у ванній кімнаті просто – достатньо знайти ефективний засіб, який здатен впоратися з нальотом та забрудненнями. Також необхідно, щоб обраний варіант мав дезінфікуючий ефект для профілактики утворення плісняви. Прекрасно впорається із завданням звичайна сода.

Як правильно застосовувати порошок

Для умивальника

Найчастіше умивальник може вкриватися плямами, яких позбутися не так просто. Тому варто звернути увагу на соду – від іржавих плям та вапняного нальоту не залишиться жодного сліду.

Потрібно спочатку обдати умивальник водою, покрити содою, а зверху влити трохи рідкого мила чи гелю для посуду. Через десять хвилин можна змивати цей чистящий засіб.

Для плитки

Кахель у ванній кімнаті часто втрачає свій привабливий зовнішній вигляд. Однак сода допоможе впоратися з цією проблемою. Необхідно просто нанести на губку соду як засіб для чищення і почати прибирання.

Насамкінець просто потрібно промити плитку прохолодною водою.

Якщо регулярно використовувати соду як засіб для прибирання, то у ванній кімнаті буде чисто.

попередня статтяЧому млинці виходять гумові: ось що додають досвідчені господині
наступна статтяЯк відмити крани газованою водою: блищатимуть як нові
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я