...

Як правильно різати моркву для плову, щоб він вийшов смачним

Підпишіться на нас:

Плов є головною стравою для любителів східної кухні. У всьому світі господині намагаються його приготувати так, щоб члени сім’ї та гості були приємно вражені. Є деякі тонкощі та нюанси, які слід знати любителям традиційного плову. Як правильно подрібнити моркву.

Подробиці

Багато хто помилково вважає, що домінуюча роль у “створенні” плову належить м’ясу та рису. Зрозуміло, ці компоненти важливі, але класичний плов потребує правильно підготовленої моркви.

Варто припуститися лише однієї помилки для того, щоб страва була зіпсована.

Класичні способи шаткування (тертка, кружечки, нарізка для корейської моркви, комбайни) не використовуються кухарями для приготування плову.

Для створення класичного плову варто нарізати моркву соломкою.

Найкраще брати овоч із попереднього врожаю. Сорт має бути солодким.

Вибирайте моркву середнього розміру, оскільки її найпростіше підготувати для плову.

Також варто пам’ятати про те, що моркви має бути багато. Якщо ви берете 1 кілограм м’яса, потрібно брати таку ж кількість овочів.

1 коментар

  1. Морковь по весу равному весу мяса используют жёлтую, которая исторически культивировалась в Азии. Она не выделяется особым вкусом. Оранжевую морковь, которая имеет яркий вкус и аромат используют по весу в три раза меньше веса мяса, иначе получится не плов, а что-то похожее на морковную кашу. Проверено на практике.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я