...

Які 3 “секрети” допоможуть приготувати гороховий суп смачніше

Підпишіться на нас:

Деякі господині вважають, що гороховий суп приготувати складно, тому що часто виходить страва, що “навантажує” шлунково-кишковий тракт. Однак за правильної технології можна отримати легкий, наваристий і вишуканий суп, який нікого не залишить байдужим. Які секрети у цьому допоможуть

Вода

Деякі господині не хочуть витрачати час на попереднє замочування гороху, у результаті замість легкого супу отримують дуже важку страву.

Для того, щоб бобові добре розварилися, важливо відправляти горох у воду. Навіть колотий варіант бобових стане набагато смачнішим і м’якшим.

Найкраще залишати горох у воді на кілька годин.

Сік лайма

Якщо ви хочете надати звичному супу екзотичних ноток, то можна приготувати його на індійський манер. Такий суп відмінно поєднується з традиційними прянощами – куркумою, перцем чилі, куміном, порошком імбиру.

Суп вийде пікантним та цікавим. Проте його справжньою окрасою стане сік лайма. Але його треба правильно додати. З одного фрукта вичавлюється сік, змішується зі свіжою зеленню і додається до вже готової страви як заправка.

Результат буде цікавим та незвичайним.

Сухарики

Ми звикли до того, що гороховий суп вариться із копченостями. Не всі знають про те, що до них ідеально в рамках страви підійдуть і сухарики, які додадуть нову текстуру.

Якщо натерти хліб сумішшю з часнику з олією, то гороховий суп стане набагато смачнішим і цікавішим.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я