Чому кореянки не користуються патчами, хоча їх вигадали саме в Кореї

0
Патчі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Патчі для очей вважаються головним бьюті-винаходом Кореї. Їх люблять та активно використовують у всьому світі. При цьому багато азіатських дівчат воліють обходити цей продукт стороною. І ось чому.

Патчі для очей – один із наймолодших б’юті-продуктів. Перші варіанти засобів з’явилися у продажу на початку «нульових» у Південній Кореї. А невдовзі завоювали весь світ і почали позиціонуватися як головний засіб від ранкової набряклості.

Деякі дівчата не можуть уявити початок свого дня без прохолодних патчів із холодильника.

А ось багато кореянок не бачать сенсу у використанні гідрогелевих патчів. На батьківщині такий тип продуктів не має підвищеного попиту. Все тому, що патчі постійно з’їжджають зі шкіри. До того ж їхня гелева текстура погано утримує сироватку з активними компонентами — отже, передає шкірі менше корисних речовин.

Куди ефективнішим впливом відрізняються тканинні патчі — звані педи. Вони не ковзають по обличчю і можуть працювати на шкірі до повного висихання свого просочення.

Саме педи сьогодні мають підвищений попит у Південній Кореї: такі продукти з’являються у багатьох місцевих марок.

Звичайно, гідрогелеві патчі також є на ринку. Однак б’юті-експерти рекомендують використовувати тільки їх дорогі варіанти — з більш активними формулами та зручним лекалом, що менше ковзає по шкірі. Хоча б’юті-економія сьогодні нікому не завадить — тканинні патчі варто спробувати хоча б із цих міркувань!

попередня статтяЦі 5 сортів броколі найневибагливіші: чому їх варто посадити
наступна статтяЯк приготувати листковий салат з куркою та печерицями: відмінний рецепт
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я