Скільки ароматів має бути у кожної жінки: головне правило парфумерного етикету

0
Скільки ароматів має бути у кожної жінки: головне правило парфумерного етикету
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хочеш оновити парфумерні запаси, але не знаєш, який аромат вибрати? І чи варто вибирати щось нове загалом! Давай розберемося, яким має бути мінімальний парфумерний гардероб – та арома-колекція на всі випадки життя.

Хочеться купити практично всі новинки, адже вони такі класні! Але це не завжди можливо, та й не потрібно.

Якщо ти не «парфманьяк», то, якщо чесно, тобі вистачить одного-двох ароматів на різний настрій: один легший, квітково-фруктовий, другий — насиченіший і щільніший, зі східними нотами, медом, спеціями. Причому носити ти їх можеш будь-коли!

Свіжі аромати з цитрусами, квітами та альдегідами чудово звучать влітку. Вони летючі, легкі та ненав’язливі. Тим часом «східні казки» у спеку перенесуть тебе на Близький Схід і огорнуть розкішшю, а взимку в них так затишно «загорнутися» та зігрітися. До того ж яскравий парфум виділить тебе на вечірньому заході.

Але обходитися одним-двома флаконами необов’язково!

Для повноцінного самовираження знадобиться приблизно п’ять-сім ароматів. Так ти зможеш змінювати їх залежно від настрою та ситуації.

Тож поїхали!

Casual

Аромат на коен день. Тут ми відзначимо легкі, невагомі, буквально ледь помітні живі аромати квітково-фруктового спрямування.

Sport

Аромати цієї категорії – енергійні, з домінантою гесперидних нот або з посиленою акватикою. Вони заряджають енергією!

Romantic

Аромати для романтичних побачень повинні бути зворушливими та ніжними, щоб налаштувати тебе та твого обранця на романтичний лад. Гарні квіти, молоко, легка гурманіка — саме те.

Second Skin

Аромати для домашнього затишку, так звана друга шкіра. Непомітні, але симпатичні. У такій палітрі віддаємо перевагу мускусам з білими квітами, молочно-вершковим нотам. Також можна придивитися до ароматів з нотами кави або чорного чаю.

Chic

Аромат для світських прийомів – парфум, який зробить тебе помітною. Щось особливе, авангардне, сміливе. Нехай для світських прийомів у тебе буде не один аромат, а два-три. Наприклад, для бурхливої вечірки підійде класичний парфум (шипр чи навіть фужер) у новій інтерпретації. А для банкету в ресторані — квітковий букет в екзотичному обрамленні.

Business Style

Аромат для офісу. Наносимо вранці, вирішуємо бізнес-питання у діловому рішучому стилі, з деревно-цитрусовим напористим акордом.

Звісно, це лише рекомендації! Насамперед, треба прислухатись лише до себе: головне, щоб аромат подобався його власниці (тобто тобі), а вже потім оточуючим.

попередня статтяПростий рецепт піци на сковороді за 10 хвилин
наступна статтяПроста порада про те, як покращити смак будь-якого салату
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я