...

Які вибрати невибагливі в догляді багаторічники для саду

Підпишіться на нас:

При великому бажанні мати гарний сад не дуже є час за ним ретельно доглядати, пересаджувати, прополювати, постійно слідкувати за поливом. В такому випадку, коли потреба в естетиці з мінімальними зусиллями, потрібно вибирати рослини з невибагливими  вимогами в догляді.

П’ять рослин для саду

Такі рослини є і вони прекрасні. Більшість з них ви точно знаєте. Навіть бачили, якщо й не знали їх назви. Ось вони:

  • котовник;
  • астильба;
  • флокс;
  • очиток;
  • хоста.

Придивіться до котовника. Бо це універсальна рослина. Існує досить багато сортів, тому кожен знайде для себе привабливий котовник.

З початком літньої прекрасно цвіте астильба. Єдине треба знати, що на ділянках з близьким заляганням ґрунтових вод її краще не висаджувати. В цьому плані вимога суттєво впливає на подальший ріст та розвиток квітки.

Флоксі однозначно чарівні. Вони зроблять будь-який сад чи клумбу мальовничими. Яскраві, з різноманітним забарвленням. Вирощувати флокси простіше, ніж багато інших рослин.

Очиток нараховує понад 300 сортів. Це просто Клондайк для озеленення саду. Тільки вибирайте морозостійкі сорти. Так точно буде легше за ним доглядати.

Хости можуть бути просто великі або гігантські. Сорти вибирати треба з урахуванням площі ділянки. Якщо є можливість та бажання, висаджуйте кілька різних сортів для різноманіття. В будь-якому випадку хости прекрасно поєднуються з багатьма рослинами з позиції естетики.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я