Кулінари розповіли, як приготувати гарбузовий десерт без випікання

0
Кулінари розповіли, як приготувати гарбузовий десерт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато господинь думають, що гарбуз можна тільки запікати. Насправді в нього більше варіантів приготування. Овоч універсальний, тож з нього можна зробити солодкий десерт. Це буде зефір.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі:

  • гарбуз — 200 г;
  • агар-агар — 12 г;
  • цукор — 300 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукрова пудра;
  • крохмаль.

Як приготувати

Гарбуз потрібно запікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 20-30 хвилин. Коли охолоне, подрібніть в пюре та протріть через сито.

Розчиніть агар-агар в воді. Перемішайте, нагрійте на середньому вогні та додайте цукор. Доведіть обережно до кипіння, щоб цукор розчинився.

Тепер в масу можна додати гарбузяне пюре. Проваріть його 5 хвилин. Вогонь не робіть сильним. Нехай буде слабким, щоб не підгоріло. Періодично помішуйте масу.

Тепер потрібно білки збити в піну. Вливайте в неї потім сироп повільно та малими порціями, але продовжуйте весь час збивати її. Маса повинна стати густою та важкою.

З неї будемо відсаджувати через кондитерський шприц зефір. Залиште його підсихати на столі. Приблизно 5 годин. А потім посипте цукровою пудрою.

попередня статтяЧому ПМС стає випробуванням для одних жінок та непомітний для інших: лікарка пояснила
наступна статтяЯк приготувати з зеленої гречки цукерки: корисні солодощі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я