Багато господинь неправильно нарізають пиріг після приготування

0
Багато господинь неправильно нарізають пиріг після приготування
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дістаючи з духовки приготовлений пиріг, господиня розраховує на те, що страва виявиться повітряною та ніжною. У багатьох випадках так і стається. Проте вже за кілька хвилин випічка може втратити апетитний зовнішній вигляд.

Проблема часто трапляється відразу після того, як кулінар нарізав пиріг. Вся справа в поширеній помилці, яку люди припускаються відразу після приготування страви.

Що не так роблять господині

Багато кулінарів-аматорів намагаються перетворити цільну випічку в кілька порцій відразу ж після того, як страва була вилучена з духової шафи.

Однак робити цього не варто доти, доки пиріг не охолоне.

Справа в тому, що швидке використання ножа призведе до того, що випічка замнеться і з пишної страви перетвориться на плоску неапетитну страву.

Тож поспішати не варто. Тим більше, що з’їсти надто гарячий пиріг домочадці не зможуть.

Але якщо пиріг все ж таки потрібно нарізати відразу, то необхідно певним чином підготувати ніж. Інструмент слід обдати дуже гарячою рідиною, а потім ретельно протерти чистим та сухим рушником.

попередня статтяЯк з допомогою перекису водню допомогти кімнатним рослинам зміцніти
наступна статтяЯк з допомогою сульфату магнію боротися з пожовтінням часнику
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я