Досвідчені городники розповіли, який спосіб посадки огірків є “врожайним”

0
Досвідчені городники розповіли, який спосіб посадки огірків є
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Огірки вирощують майже всі дачники і багато хто з них перебуває у пошуку найбільш урожайного способу посадки цієї культури. Досвідчені городники поділилися таким способом, який вирішує одразу два питання: і захищає від заморозків, і забезпечує поживними компонентами.

Подробиці

Суть способу полягає в тому, щоб під час висадки огірків покласти в лунку подрібнену траву: кропиву, лободу, кульбаби без коріння та дозрілого насіння. Можна покласти компост або гній.

Трава під землею перегниває і віддає тепло корінням рослин, які легше переживуть похолодання.

Поживних компонентів вистачає на весь сезон, тому деякі добрива у процесі зростання можна не вносити. Між корінням і травою має бути прошарок землі або компосту 10-15 сантиметрів, щоб не обпалити коріння.

Садять огірки в ямку, щоб зі зростанням додавати землю. У рослини розвивається потужна коренева система. При прохолодній погоді їх прикривають обрізаними пластиковими пляшками або нетканим матеріалом.

попередня статтяПоради експертів, як зберегти груди пружними і підтягнутими
наступна статтяЧому не потрібно мити печериці перед смаженням
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я