...

Ефективні способи, як підвищити імунітет

Підпишіться на нас:

Основні вітаміни, які стимулюють імунітет людини – вітаміни А, С та Е.

Крім цього, такі мінерали, як селен та цинк, також важливі для покращення захисту організму.

Ці речовини повинні природно споживатися в їжу. Використання добавок потрібно починати лише за рецептом лікаря.

Дієта для підвищення імунітету

Дієта для підвищення імунітету має бути різноманітною та збалансованою. Крім того, ви повинні включати хороші порції продуктів, багатих на вітаміни А, С і Е і неорганічними солями селену і цинку, як описано вище.

Тому нам слід вживати цитрусові (вітамін С), жовті овочі (вітамін А), зелені листові овочі та цілісні зерна (вітамін Е), волоські горіхи та м’ясо (цинк) та бразильські горіхи (селен).

Продукти підвищення імунітету

Крім дієти, рекомендованої вище, деякі продукти харчування відомі своєю здатністю підвищувати імунітет. Серед них цибуля, імбир та гриб шиітаке.

Що робити у разі низького імунітету

Люди з низьким імунітетом повинні уникати консервованих продуктів та консервантів. Потрібно займатися спортом та піддаватися впливу ранкового сонця, яке підвищує рівень вітаміну D в організмі. Уникнення стресу також важливе для підвищення імунітету.

Як підвищити дитячий імунітет

Діти також страждають низьким імунітетом, і їм необхідно збагачувати їжу такими темно-зеленими овочами, як кукурудза, броколі, шпинат, гірчиця, горіхи, насіння та бобові. Корисно вживати кокосове масло. Імбир, багатий на вітамін С, В6 і бактерицидні властивості, також допомагає зміцнити імунну систему.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я