...

Що можна приготувати з черствого хліба: 5 відмінних ідей

Підпишіться на нас:

Якщо у вас є хліб, який став черствим, то не поспішайте його викидати: його можна легко використовувати в кулінарних цілях. Такий хліб стане ідеальним доповненням до певних страв.

Які ідеї варто взяти господарям на замітку

  1. Гарячий бутерброд

Можна побалувати себе та домашніх смачним перекусом. Для початку варто нарізати хліб, як основу можна використовувати майонез. Потім розкладіть на бутербродах ковбасу чи сосиски, додайте шматочок помідора, посипте тертим сиром.

Відправте страву до духової шафи на 15 хвилин.

Апетитний перекус готовий.

2. Для котлет

Замість того, щоб купувати готові суміші сухарів для паніровки, можна їх приготувати самостійно. Подрібніть черствий хліб, що залишився (без скоринок) і злегка підсушіть в духовці.

Домашні панірувальні сухарики готові.

3. Смачна яєчня

Дехто любить смажити яйця на тостах, але й звичайний хліб, що зачерствів, для цих цілей підійде анітрохи не гірше. Спочатку просто потрібно “освіжити” його на сковорідці, підрум’янивши з двох боків.

Залишиться тільки додати саму яєчню та страва готова.

4. Замість тостів

Не обов’язково окремо купувати тости – можна приготувати їх із зачерствілого білого хліба. Зробити це досить легко. Візьміть сковорідку і “підсмажте” шматочки хліба без олії.

Потім їх можна використовувати так, як вам хочеться, вибираючи будь-яку начинку.

5. Сухарі

Замість покупних сухариків із незрозумілим складом та підсилювачами смаків, можна приготувати самостійно відмінну закуску, яка сподобається всім.

Для цього варто подрібнити хліб на зразок покупних сухариків, обдати їх сумішшю із солі та улюблених прянощів, відправити в духову шафу підсушитись.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я