Як правильно підготувати насіння зелені до висівання

0
Молодий кріп у будь-яку пору року: вирощуємо зелень на підвіконні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Незважаючи на те, що зараз зелень можна купити в супермаркеті цілий рік, але погодьтеся, що своя, вирощена на землі, смачніша. Тому й хочеться, щоб вона з’явилася на городі якнайшвидше. Що для цього потрібно?

Подробиці

Істина, відома всім городникам: урожай залежить від насіння стосується вирощування петрушки, кропу, кінзи, щавель, шпинату та іншої зелені. Щоб насіння швидше зійшло, треба його підготувати. Найкраще замочити, щоб зовнішня оболонка розм’якла, і тоді воно зійде раніше, аніж коли кинути сухим у землю.

Можна звичайно, замочити в теплій воді, а можна використати більш сильні рідини. Наприклад, горілку. Достатньо всього 15-20 хвилин і насіння, залите невеликою кількістю горючої рідини, буде готове до висівання. Після горілчаної ванни обов’язково промити водою.

Хороший результат дає, якщо обдати насіння гарячою водою (50-60 градусів), а коли вода остигне, вийняти.

В обох випадках насіння треба підсушити до сипучості, щоб було зручніше сіяти.

попередня статтяПиріг зі смородини нашвидкуруч із літніми заготовками
наступна статтяЯкі аналізи слід регулярно здавати жінкам після 35 років
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я