Що додати до шарлотки, щоб вона стала бездоганною

0
Що додати до шарлотки, щоб вона стала бездоганною
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про шарлотку не знає хіба що ледачий. Це найпростіший різновид випічка. Якщо ви вже не раз готувати її, тоді пропонуємо дізнатися секрет покращення. Ним поділилися досвідчені кулінари та кондитери.

Подробиці

Іноді шарлотку плутають з яблучним пирогом. Це не зовсім коректне порівняння, бо є певні відмінності. Насамперед вони полягають в різному продуктовому складі тіста, технології випікання. Зрештою, на смак також велика різниця.

Шарлотку можна перетворити в шедевр. І для цього потрібні не лише ванілін та кориця. Потрібно додати один продукт до тіста, який й зробить магію. Мова йде про апельсинову цедру. Додайте її до тіста. В цьому секрет ідеальної шарлотки.

Смаколик найчастіше готують з яблуками. Якщо є бажання спробувати новий смак, замініть звичний фрукт на інший. Банани, сливи, абрикоси, персики, ягоди — безліч смачних варіантів.

попередня статтяКвітникарі розповіли, що буде, якщо полити квіти оцтом
наступна статтяКвітникарі розповіли, як доглядати за ліліями, щоб вони радували цвітом щороку
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я