Смачно, як у кав’ярні: 5 лайфхаків для кращого напою у вашому житті

0
Кава з молоком: наскільки корисний цей напій та особливості його вживання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кава давно перестала бути лише засобом зняття втоми: завдяки спеціалізованим закладам люди звикли до того, що цей напій завжди є різним і неодмінно смачним. Однак щодня балувати себе походом до кав’ярні не варто: можна сформувати пристойну дірку у сімейному бюджеті.

Подробиці

Набагато практичніше готувати напій вдома. Щоб він завжди був вище будь-яких похвал, запам’ятайте 5 простих секретів:

Напій вийде ідеальним лише в тому випадку, якщо вам попалися добрі зерна. Варіант готової кави з магазину не підходить: її смак ніколи не стане таким насиченим. Вибирайте якісні зерна та робіть каву самі. Завжди правильно розраховуйте пропорції.

Запам’ятайте:

  • еспресо – від 7 до 11 грамів;
  • капучино – до 10 грамів;
  • американо – від 14 до 16 грамів;
  • лате – від 7 до 10 грамів.

Важливу роль відіграє якість води. Якщо ви хочете побалувати себе смачною кавою, краще використовувати бутильовану воду.

Молоко теж часто використовується як компонент для кави. Як правило, у кав’ярнях надається перевага пастеризованому нежирному (до 3,5%).

Не бійтеся експериментувати. Наприклад, можна замінити коров’яче молоко на кокосове та додати трохи бурякового соку. Такий напій вийде солодким без додавання шкідливих сиропів та цукру.

попередня статтяЯк помити глянцеву натяжну стелю без розводів: покрокова інструкція
наступна стаття5 простих правил, які зроблять тебе стрункою до літнього сезону
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я