Борщ «завадив» Євгену Клопотенко відкрити ресторан в Японії

3
Борщ завадив Євгену Клопотенко відкрити ресторан в Японії
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Неймовірно, наскільки неординарна причина неможливості відкрити український ресторан в Японії. Євген Клопотенко хотів реалізувати проєкт монозакладу з борщем, але ідея виявилася провальною через російську пропаганду. В Японії українську національну страву не вважають українською.

Скріншот İnstagram/Євген Клопотенко @klopotenko

Шоумен-кухар поділився на своїй сторінці в İnstagram, що був здивований, але отримав інсайт: потрібно більше популяризувати українську кухню у світі. Японці не хочуть відкривати ресторан з борщем, бо вважають його російським. Але ж він український. І це при тому, що в червні 2022 року він був внесений до Переліку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Японці будуть оминати ресторан, як зазначив у своєму дописі Євген Клопотенко. Зокрема, шоумен вважає, що це одиничний випадок, бо підтримки Україні в цій країні значна.

Борщ Євгена Клопотенка/İnstagram @klopotenko

попередня статтяКулінари розповіли про причини, чому млинці рвуться
наступна статтяШеф-кухарі розповіли секрети смачних голубців: обсмажувати чи ні
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Женя, з такою зачіскою бути шеф-кухарем – кращий шлях відлякувати клієнтів. А може ваші піарщики – невігласи?

  2. Панове, ви самі зрозуміли, що розташували у себе на сторінці повний брєд. І отримали аргументовану відповідь. Ви не відповіли, а видалили відповідь – це найлегший шлях для боягузів. Але! ваш брєд зафіксований. Якби б ви це не робили, а аргументовано відповіли, було б все цивільно. Але мізків відповісти аргументовано – немає. Тому ми далі покажемо обов’зково рівень “журналістів” вашого геніального сайту ProstoWay (це філіал кантори наЄбалова AmWay?). Ми (ентузіасти) працюємо, аби такого інформаційного мотлоху в інтернеті України не було.
    Можете терміново видалити це посилання, але ті, хто на нього чекає, вже попереджені.
    Редакторка Людміла Пугачова: як ви не розумієте, такого патлатого кухаря не можна пускати на кухню – буде море волосся у їжі!!! Ви зробили антирекламу. Будь-яка адекватна людина після такої “патлатої” реклами шефа, ні в якому разі не прийде в його ресторан.
    От така колгоспна журналістика переважає в нашому інтернеті і електронній пресі. Подивіться (невігласка ви наша!) на ютуб з ресторанів Японіїї, Південнї Кореї, etc. , як там одягнені шефи, і як подається матеріал про локації. Мені соромно за таку вашу “журналістику”.

    • Добрий вечір. Валерій, не зовсім зрозуміло, на що вам дати відповідь? Про зачіску Євгена Клопотенка?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я