Городники розповіли секрети висадки тюльпанів

0
Тюльпани
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тюльпани – одні з перших весняних квітів. Вони невибагливі у вирощуванні, а якщо висаджувати їх певними групками (за кольором) можна мати ефектні клумби.

Подробиці

Цибулинки цих квітів можна висаджувати як восени, так і весною. У весняний період висаджують нові рослини або пересаджують ті, що є, особливо, якщо ви бачите, що квіти загущені.

Як більшість квітів, тюльпани люблять сонячні місця. Отож знайдіть таку ділянку в себе, перекопайте ґрунт на глибину штикової лопати, внесіть невелику кількість перегною і піску (якщо ґрунт на вашій ділянці важкий.

Висаджуйте здорові, не пошкоджені цибулинки на глибину 10-15 см не густо, щоб рослини мали місце для росту (тюльпани ростуть на одному місці багато років). Відстань між тільки посадженими квітами приблизно 10-15 см.

Поливати можна як самі ямки перед висадкою, так і зверху після посадки. До речі, тюльпани люблять регулярні поливи, щоб мати потрібні умови для цвітіння.

Цибульки тюльпанів зазвичай добре приживаються і вже в перший рік після посадки радують своїм яскравим цвітінням!

попередня статтяКулінари розповіли, як правильно варити какао без води
наступна статтяБабуся розповіла стародавній рецепт маринованих оселедців
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я